OM OSS

Ide Gulliksen AS er en komplett samarbeidspartner innen kommunikasjon, profil og event-løsninger.

Utad er vi representert som en profilpartner for små og mellomstore bedrifter og trykker arbeidsklær, produserer reklameprodukter, skilt og dekor - samtidig som vi i en årrekke har vært i kulissene i store og små kampanjer og aktiviteter for landets største kjeder skal planlegges og gjennomføres.

Sammen med Europas største leverandører av profilartikler og markedsmateriell er vi en trygg og kreativ samarbeidspartner når du og ditt firma skal oppnå mer synlighet og mer salg.

Med motiverende og utfordrende salgstrening har vi flere ganger vært en viktig brikke i å løfte resultater hos bedriften og motivasjon hos de ansatte.
Våre kursopplegg er skreddersydd for den enkelte bedrift og går i dybden og blir kjent med både bedriften og dens ansatte. Sammen kartlegger vi utfordringer, setter klare mål og er en trygg og inspirerende partner langs veien til målet.

Spesielt fokus har vi på den digitale synligheten når produkter skal vises frem og ikke minst selges. Her har vi spennende løsninger og mange forslag til hvordan du kan få betraktelig mer ut av markedsbudsjettet. 
 

Rødmyrjordet 2, 3735 Skien 

Tlf: 90583705

 

 Send oss en mail ved prisforespørsel og tilbud.