GULLIKSEN Profil & Event AS er en totalleverandør av profileringsartikler, design og event løsninger til næringsliv og privat.

Mange års erfaring og et sammensatt team med høy kompetanse på ulike fagfelt gjør at vi kan levere den totale opplevelsen fra start til slutt. Om du er gründer som trenger bistand til realisering av ditt konsept, etablert bedrift som trenger arbeidstøy og profileringsmateriale eller en privatperson med behov for en koffert eller fritidstøy, så kan vi hjelpe deg!

Vi har i dag en flott butikk på over 200m² på toppen av Skien hvor du er hjertelig velkommen til en hyggelig prat og handel. Vi har et stort sortiment av arbeids, -service og fritidstøy tilgjengelig. Du vil også kunne se et stort utvalg av strøartikler, firmagaver, kofferter og mye, mye mer.

Skulle du ha behov for hjelp til nyåpning, utstilling eller festiviteter kan vi bistå med alt fra vår rutinerte konferansier, Tom Gulliksen, til gullsaks, rød løper og ballonger.

Kort sagt er vi åpen for enhver utfordring og sammen med deg finner vi de gode løsningene for ethvert behov du måtte ha. Vi er profilhuset!

Vår ekspertise

Vårt team med høy kompetanse og mange års erfaring vil kunne bistå med det aller meste.

Med inngående varekunnskap, behovserfaring og faglig ekspertise vil vi kunne bistå deg med dine ønsker og utfordringer på en profesjonell og ryddig måte.

Vår daglig leder, Tom Gulliksen, har flere tiår med erfaring fra nyåpninger, event og mye mer. Han vil kunne bistå med å planlegge og gjennomføre eventer fra a til å.

Vårt team har høy kompetanse og mange års erfaring fra reklame, profilering og markedsføringsbransjen. Vi kan bistå med alt fra ide unnfangelse til design, implementering av markedsføringssystemer og rutiner, nettsider og veldig mye mer.

Alt i alt er vi sikre på å kunne levere en hyggelig, prisgunstig og profesjonell opplevelse uansett hvilket behov du måtte ha. Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål. Vi gleder oss til å hjelpe deg!