Displaysystemer

Skal du på messe? Bli lagt merke til! Vi tilbyr klare til å bruke løsninger som viser din bedrift på en effektiv måte, fra oppsett til mobile, enkelt å montere popup-vegger.

Rollups, X-banner, L-banner

De mest populære løsningene for mobil annonsering.

Pop-up vegger

Innovative utstillingssystemer – mobile vegger laget av tekstilmaterialer

Tekstilbanner

Lette og enkle å montere tekstilbannere. Disse brukes mest i kjøpesentre, kinoer, museer og utstillingshaller. Et tekstilbanner er mye lettere enn i vinyl, og det er derfor enklere å transportere da det kan rulles, brettes og henges opp igjen.

Bannere ferdigstilles på ulike måter avhengig av bruken av dem, f.eks. med silikonbånd, borrelås, tunnel osv.

Flagg

Flagg er en utmerket måte å promotere deg på. De kan sees på stor avstand. Vi trykker flagg på et spesielt flaggstoff 115g med B1 Brannsikkert sertifikat i sublimasjon teknologi. Dette lar oss visualisere grafikk med digital kvalitet.

Vi tilbyr et bredt utvalg av størrelser, fasonger og etterbehandling av flagg.

Beachflagg

Den ideelle løsningen for reklame hvor som helst, både innendørs og utendørs.

Det er enkelt å montere systemet. Med et stort utvalg av tilbehør og baser lar det deg ha et Beachflagg hvor som helst.

Vi tilbyr komplette produkter: Universalmast, tilbehør og trykt på et spesielt stoff a 115g med B1 Brannsikkert sertifikat. Tunnelen er også laget av flaggmateriale. En spesiell etterbehandling betyr rask montering til masten.

Pop-up vegger

Tiltrekk deg oppmerksomhet på grunn av det innovative skjermsystemet. Mobile pop-up vegger laget av tekstilmaterialer. De lar deg vise produkter eller selskapet ditt i et stort format til enhver anledning. promotering eller utstilling på en ekstremt effektiv måte. Utskrifter kan byttes ut etter behov.

Vi leverer to ulike typer pop-up vegger:

Smart

Alternativet for tosidig grafikk.

Ekspress

En enkel måte å bytte bannere med borrelås.

Gjør en enorm innvirkning!

Reklameprodukter

Dra nytte av kraften i reklame ved hjelp av våre bruksklare produkter. Bli inspirert av mulighetene. Vi tilbyr minnebrikker, dab+ radioer, penner, drikkeflasker, puffer, fluktstoler, parasoller, strandskjerm m.m. med din logo eller bilder/illustrasjoner.

Mulighetene er uendelige!

Tom Gulliksen

Telefon: 905 83 705
E-post: [email protected]