Knalltilbud på et utvalg arbeid og fritidsbukser

Wiggo & Wega - SouthWest Everywear

Fra i morgen og gjennom hele august har vi knalltilbud på arbeid -og fritidsbuksene Wiggo, Wega, Wille og Wilma fra vår SouthWest kolleksjon.
Vi har kampanjepris på Wiggo & Wega til Kr.898,- ink.mva, Wiggo shorts til Kr.698,- ink.mva. Wille & Wilma har vi til Kr.698,- ink.mva.

De er like behagelige som å ha på seg en strømpebukse!

Kunde om Wiggo arbeid -og fritidsbukse

Mang et lovord har det kommet tilbakemeldinger på fra våre kunder under prøving og etter kjøp av arbeid -og fritidsbuksene Wiggo ( Unisex ) & Wega ( Kvinne passform ).

Praktiske hybridbukser med 5 lommer i stretchkvalitet for optimal bevegelsesfrihet og komfort. Benlommer og baklomme har glidelås utstyrt med refleks. Knapper nederst på benet for justering av fotvidde. Kommer i totalt 5 ulike farger; Navyblå, Grafittgrå, Olivengrønn, Sort og Cerisrosa.

Wille og Wilma er lettere bukser i stretchkvalitet for optimal bevegelsesfrihet og komfort. Buksene har skrå sidelommer, benlomme og baklomme. Alle lommer har glidelås med refleks. Benlomme og refleks stropper. Knapper nederst på benet for justering av fotvidde. Buksene fås i Grafittgrå og sort.

Wilma - SouthWest Everywear
Wilma ( Kvinne modell ) – SouthWest Everywear – Kr.698,- ink.mva
Wille - SouthWest Everywear
Wille ( Herre modell ) – SouthWest Everywear – Kr.698,- ink.mva

Ikke nøl med å komme innom vår flotte butikk på Rødmyr. Her får du en kaffe, en hyggelig prat og anledning til å prøve buksene. Ikke minst kan du se mye mer av våre kleskolleksjoner i alle kategorier, strøartikler, firmagaver, profileringsartikler og mye mer. Se også alle våre kataloger her.

Vi ser frem til ditt besøk og gleder oss til å hjelpe deg!