Gulliksen Profil & Event fører Smila Workwear

Smila Katalog

Gulliksen Profil & Event fører nå Smila Workwear

Vi er stolte av nå å føre klesmerket Smila Workwear. Smila fyller segmentet for arbeidsklær for service, pleie og helseyrket på en fantastisk måte. Sammen med Top Swede arbeidstøy og SouthWest arbeid -og fritidstøy har vi nå komplettert utvalget for alle behov. Om du trenger antrekk til fritid eller arbeid kan vi nå hjelpe deg på alle mulige måter. Med eller uten logo og alt tenkelig tilbehør fra lommebok til værnesko. Vi gleder oss til å hjelpe deg!

Smila Workwear

Smila Workwear er en hel rekke forskjellige hjertesaker som skaper den unike smilefølelsen. Sammen gjør det arbeidsklærne dine fra Smila mer moderne med god passform, riktig materiale for oppgaven og med mulighet til å velge den økologiske linjen i dag og i morgen.

Komfort

Like viktig er at passformen føles bra og støtter deg på jobb hver time gjennom hele arbeidsskiftet. Passformen er litt strammere og sitter nærmere kroppen. Det følger hver bevegelse på en behagelig måte.

Smila Workwear

Holdbarhet

Smila Workwear plagg skal kunne brukes ofte og i tøffe situasjoner. De skal kunne vaskes i høye grader om og om igjen. Alt for å oppfylle kravene til hygiene og lang levetid. Det benyttes bare materialer som takler dette, og derfor legges det litt ekstra vekt i å sy for å få et 100% resultat.

Organisk

Smila streber etter å sette miljøet i fokus. Smila har en sertifisert samling i henhold til GOTS, som har de tøffeste reglene for organiske fibre. Sertifiseringen er SMila alene om å ha i arbeidsklær for helse og pleie. Godkjenningen gjelder også arbeidsmiljø og Økotex 100. Ren og stilig på alle måter!

Bla gjennom Smila katalogen i dag og se det flotte service og arbeidstøyet.

Besøk oss på toppen av Skien. Vi gleder oss til å hjelpe deg!